Erivan güzergahı genellikle sizi şehrin dışına yönlendirir, kırmızı yatırım kentsel alanında da atlanamayacak metropol alanları olduğunu düşünüyoruz. Ayrıca, hesap yönetimi, yüzde ipuçları, güvenlik özellikleri ve sorun çözme bilgileri gibi geniş bir konu listesini kapsayan tüm SSS sayfamızı da ziyaret edebilirsiniz. Çevrimiçi rulet, canlı yerel kumarhane, video poker ve diğer başlıkları seviyorsanız, çevrimiçi oyunumuzun ödüllü uygulama şirketi tarafından desteklendiğinden şüphe yok. Hakob’un destekçilerinden hiçbiri uzak değilseniz, hemen yeni kampa erişmelisiniz. Siyah beyaz portre fotoğrafçılığıyla tanınan ve ışıklardan uzakta prova yaparak başka dünyalardan fotoğraflar üreten adam, Erivan’a uyum sağladığı kişileri ve diğer kişilikleri karşılaştırmanın bir yolu olarak fotoğrafçılığı kullanıyor.

Etraftaki en iyi konaklama yerini arayanlar için Erivan’daki en yeni Alexander Oteli’ni öneririm. Erivan’dayken her zaman 2. katta çok zaman geçiririm ve bu, kişisel Erivan programımın önemli bir parçası olacaktır. Java 23.5 ile ilgili bir kahve aldıktan sonra, kanaldan Hrazdan Geçidi’ne doğrudan.

Göl muhteşem olsa da yatak odasının tadını çıkarıyorum, ayrıca Erivan’ın bir bölümünü deneyin, kesinlikle çok az kişi seyahatlerinde size yardımcı olmak için çaba harcıyor. Evin içinde kızartılıyor ve artık mücevherleri var ve sulu java sağlıyor. Küçük bir restoran olmasına rağmen güler yüzlü müşteri hizmetleri, onları fazlasıyla telafi etme eğilimindedir. Saryan’da sevdiğim birkaç yer daha varsa Depo Alcohol & More’u (şık iç mekan ve uzman ürünleriyle hizmet alabileceğiniz alternatif bir pub) ve örneğin DOM’u deneyin. Saryan Otoyolunda keyifli bir gece geçirmek isteyenler için genellikle ulaşmaya değer.

Hızlı bir gezi arayan birçok kişi için, Erivan’ın yanındaki, Ermenistan’ın yeni ‘Vatikan’ı olduğu söylenen Echmiadzin’e gitme şansını kaçırmayın. 2. Kat, tam da söylediği gibi bir sonraki katta bulunan bir pub. Mükemmel bir avokado salatası ve sağlıklı bir çorba… ve ayrıca inanılmaz bir içecek ve genel ambiyans Erivan’da görebileceğiniz diğer kasabalarla eşsiz. 2013’te Ermenistan’ı birkaç kez ziyaret ettik ve her zaman beni karşılayacak mükemmel bir sigortam vardı.

Pinco apk

Yakınlarda bir oyun alanı var ve beklemek ve insanları izlemek için hoş bir yer veya bir kahve penceresinin tadını çıkarmak için. Ayrıca Erivan’daki en iyi yemek mekanlarından biri olan Sherep Cafe var, burada lavaş yapımını bulabilir ve lezzetli, ilerici Ermeni yemeklerinin tadını çıkarabilirsiniz. Cumhuriyet Meydanı’na doğrudan keşfedilen birkaç yiyecek, bar ve diğer kurumlar, bu güzergahta iki aydan daha uzun süre Erivan’da kalmayı planlıyorsanız kendi listenize ekleyebilirsiniz.

Epicure, neredeyse diğer favori takılma yerlerimden biridir ve neyse ki, gerçekten de üflemelerine izin vermezler. Bu kafede ve lokantada performans sergiliyoruz, ancak daha sonraki gecelerde de kalıyorum. Bu makale genellikle Ermeni yemeği ağırlıklıdır, ancak ülkenin yeni mutfağını gerçekten seviyorum.

En yeni Sovyet tüneli ilginç görünüyor ve sizi genellikle Saryan’ın altından, mükemmel bir Sovyet dönemi Öğrenci Tren İstasyonu, yeni Hrazdan Arenası ve bulabileceğiniz yeni geçide yönlendiriyor. Ayrıca, Eight18N adlı yeni açılmış ve gerçekten harika bir kulüp daha var. Onları kendi dışarı çıkıp içki içme mekanım yaptığım için, akşamları oldukça iyi vakit geçiriliyor. Daha önce tanık olduğum en kasvetli şeylerden biri olabilir ancak Ermenilerin hala alanları nasıl harcadığını görmek inanılmaz.

Pinco apk – Erivan Seyahat Programında İki Gün – Ermenistan’ın Pembe Kent Bölgesine İlk Kez Gidenlerin Kendi Kendine Yardım Rehberi

Şımarık yapısal varyasyonlardan ve çekici sanatsal parçalardan oluşan iyi bir düşsel sunum, Tata’nın plantcore ve Pinco apk karmaşık betimlemelere olan tutkusuna hayran kalmanızı sağlıyor. David’in Instagram teklifi artık soyut bir tasarıma ve doğaüstü tonlara sahip, klişelerden uzak, uzaklara açılan bir pencere sunuyor. Meraklı ve hevesli insanları Ermenistan’ın muhteşem ülkesine getirmeyi seven seyahat yaratıcısı.

Pinco apk

Erivan’ın her yerinde kahve içmek için en iyi yer Kahveler 23,5. Daha rahat haftalarda, güzel bir verandaya sahipler ve muhtemelen yemeyi övmek için yavaş, canlı şarkılar da olabilir. İçeride genellikle sizi bir fon şehrinin dışına ve sessiz, sakin bir ruh hali için nakledersiniz. Bugün Erivan’ın belki de en sessiz taraflarından biri ve orada gerçekler anlatıldığında mutlaka incelemeniz gereken bir yer. Soykırım Sanat galerisinin tarihi 24 Nisan ve eğer böyle bir olay gerçekleşirse Erivan’a varabilirsiniz, her gün oraya gitmeyi unutmayın. Ülkenin dört bir yanından sakinler ve insanlar sıklıkla çiçek alıyor ve siz de onları ömür boyu yok edilen alanların bedelini ödemeye göndereceksiniz.

Spin Casino’da çevrimiçi oyun anlayışınızın tadını mantıklı bir şekilde çıkarın ve bu formda olacaksınız. Tata’nın nefes kesen fotoğrafları, Erivan’daki kadınlığın hassas, pastel tonlu bir yönüdür ve Orta Doğu’da kadınlığı yönlendirmek için daha yumuşak bir grafik sözcük dağarcığı önermektedir.Erivan, Tiflis ve Moskova arasında uçup giden sanatçı, ülkeyi harika bir düşsel mercekle fotoğraflıyor ve 90’ların gençlik filmi nostaljisini yansıtan fotoğraflar çiziyor.

Bu, yakalama ve hayat bilgimizi başkalarının görmesi ve kendimize sahip olmamız için çerçeveleme konusunda uzun süreli ihtiyacımızı kesinlikle özlü bir şekilde anlamanız için bir duyurudur. Erivan’daki en sevdiğim hostel, sevdiklerimizin istismardan uzak kaldığı, şehir merkezinden biraz uzakta bir yer olan Büyük Hostel’i deneyin.Muhtemelen birçok ibadet yeri ve yeni Ermeni ülkesini süsleyen manastırlar bulacaksınız ancak bunları kesinlikle yeni Erivan şehir merkezini sular altında bırakmış halde bulamazsınız.

Pinco apk

Erivan’da sadece iki gün geçirmenin kendine büyük bir kötülük yaptığını düşündüğümde, yine de bu iki ay içinde kendi kentsel alanınıza dair gerçek bir beğeni keşfedebilirsiniz.

PinCo Mobil Versiyon veya PinCo Kumarhane Ücretleri İndirin

Hangi cami 1700’lerin ortalarına kadar uzanıyor ve bir miktar tarih içeriyor çünkü.20 Ocak 1933’te açılan, çok sayıda açık hava kafesi ve çoğu yeşil alanla çevrili, taze, sade gri güçlendirme çalışması. Çoğu zaman yeni Opera güçlendirmesine yakın bir şey oluyor, bu da tam olarak bu yüzden gidilecek harika bir yer. Moskova Filmlerinin kişisel favorim, büyük ölçüde yanında bulunan tatlı su özelliğidir. Erivan’da daha sonraki bir tarihe sahip olmak için listenize makul bir kafeterya eklemeye çalışanlar için, Vernissage’in yanındaki Tasty Go out’ta kalabilir ve şehirdeki en iyi kafeterya yemeklerinin (sadece nakit) tadını çıkarabilirsiniz.

İyi arkadaşım orada yaşadı, bu yüzden bir gün evlerini ziyaret ettik ve orada yaşamayı çok sevdiğimi hemen anladım, Erivan’daki kendi dairemi kolayca sağlamadı. Rekabet çok genç değil, aksi takdirde tuhaf ve muhtemelen orada yeni biriyle tanışabilirsiniz. Erivan Pandok, Erivan’da genellikle kalabalık olan (eğer siz de yapabiliyorsanız önceden rezervasyon yaptırmanızı öneririm!) ve muhteşem bir sağlayıcıya sahip bir restoran deneyin. Birçok kişi Gürcü yemeklerini ne kadar sevdiğinden bahsediyor, ancak benim için ağır ve lezzetine rağmen düzenli olarak tüketmemiz kolay değil. Erivan’daki en bilinmeyen yapılardan biri, muhtemelen gerçekten dikkatinizi çekecek en tuhaf çatılardan birine sahip bir gelişme olan Rossiya Alışveriş Merkezi’dir. Daha önce bir sinema olan yepyeni Rossiya Alışveriş Merkezi, aslında 1968’den 1975’e kadar Ermeni mimarlar Spartak Khachikyan, Hrachik Poghosyan ve Artur Tarkhanyan tarafından inşa edilmiştir.

Odada vahşi manzaralar elde edebilirsiniz ve her şey fırçadır, merkezi konumdadır ve makul olacaksınız. Erivan’da herkesin harcama planına uygun birçok oda ve kiralık daire bulabilirsiniz. İşte Ermeni bölgesi ile ilgili favorilerimden birkaçı ve bunlardan birinde kalmanızı şiddetle tavsiye edebilirim. Ziyaret etmek için en sevdiğim diğer metropol alanlarından bazıları Aşıklar Oyun Alanı, Anne Ermenistan, en yeni Botanik Bahçeleri ve Kond’dur. Kond’a girerseniz, bir veya iki kadeh içmek veya akşam yemeği yemek için kesinlikle Kond Evi’ne gidin. Erivan’da gidilecek metropol alanların yüzeyini basitçe hareket ettirdim, Erivan’da iki günden fazla zamanınız varsa görebileceğiniz sayısız başka alan var.

Ermenistan’a sahip olmak için Seyahat Sigortası ister misiniz?

Pinco apk

Ancak şimdiki durum ve videolar tutuyor olabilirsiniz, taze tiyatro Erivan’da en az iki gününüz varsa kaçırılmaması gereken en büyük gözlerdir. Ayrıca, tarihi bir Ermeni binasında bulunan harika ve gizli bir bistro olan Mirzoyan Kütüphanesi de bölgeseldir.Taze dikdörtgen aslında Marriott Resorts, Ermenistan’dan tarihi geçmiş Sanat Galerisi veya diğer düzenleyici yapılar dahil olmak üzere beş ünlü yapı ile çevrilidir. 2013’ten beri beni takip ediyorsanız, o günlerde Erivan’a yaptığım ilk ziyaretin Kafkasya’daki bu küçük ülkeyi sevmemi sağladığını biliyorsunuzdur. Dünyanın en iyi şehirlerinden biri olan Ermenistan’a ilk durağınızda yola çıkıyorsanız bu bir Erivan güzergahıdır.

Çok, Temurnots’u birçok kişiye önerebildiğimde gerçekten başım dönüyor çünkü oradan çok güzel anılarım var. Taze Spendiaryan salonu aslında bir opera ve 1.200 sandalyeli bir bale koridoru. Ermenistan’dan satın almak için bir şey nereden alacağınız, Cumhuriyet Meydanı’nın yakınında keşfedilen ve seksenlerde kesinlikle ortaya çıkarılan devasa bir açık hava endüstrisi olan Vernissage’dir. Kayısılar çiçek açarsa ve/veya yapraklar yere düşerse, yeni Ermeni parasının yollarında yürümek kadar güzel bir şey yoktur. Ucuz, kısa ve ayrıca sürekli olarak yanımda biriyle randevulaşıyorum (ve beni sürekli olarak kaçıramayacağımız yolculuk için lezzetli köy ekmeğine götürüyorlar). Zvartnots Uluslararası havaalanına uçabilirsiniz, pahalı ve kötü seyahat alternatifleri olan güzel ve ilerici bir havaalanı (şu anda… beklentilerim yüksek, bu değişiyor).

Bu yüzden liste en iyi kafeleri, akşam yemeklerini, barları içerme eğilimindedir ve Erivan’da benim çok az önemsediğim ve gitmeye karar vermeyebileceğiniz bir yer olabilir. Oradan Saryan’ın başka bir ucuna gitmeyi ve şehrin kesinlikle en iyi bitiş noktası olan popüler bir şarap restoranı olan Vino’da yukarıya doğru ilerlemeyi öneriyorum. Seçimin sunabileceği çok şey var ve fiyatı da diğer kasabalara göre harika. Ermenistan’ın kırmızı yatırım kentindeki son büfeniz için elbette Erivan Pandok’a gitmenizi şiddetle tavsiye ederim. İçeride bulunmanızı tavsiye ederim ve kesinlikle Erivan’daki randevunuzda sizi bırakıp koşmaya başlamak için mutlaka sulu kahvelerden birini yakalayacaksınız.

Pinco apk

Benim favori birkaç metropol alanım, Erivan’da içki içmek için Epicure’u denemek. Her iki bar / yemek de genellikle her ikisinden de, söylemeye gerek yok, bir sorun yerine birbirinize rastlarsınız.Çok daha ‘uluslararası’ bir menü istiyorsanız, oradaki yemeğin tadını çıkarın… ya da şehrin ünlü görünümlü bir caddesi olan Northern Avenue’ya doğru gidin ve Tsirani-Family’yi keşfedin ve özel lezzetli Ermeni yemeklerinin tadını çıkarın. Saryan Yolu, şehirdeki en sevdiğim cadde olarak kabul edilir ve Erivan’da iki gününüzü tek başınıza geçirmeniz gereken bir yer. Erivan’ın gerçekten fotojenik şehir merkezleri arasında, şehrin kalbinde bulunan Mavi Cami yer alır.

Hangi çevrimiçi kumarhane hoş bir ekstra sunuyor?

Erivan’daki ilk gününüzde, Erivan’da her zaman mevcut olan çok sulu Ermeni yemek dünyasının tadını çıkarırken şehrin başlıca ve yaygın yerlerini ziyaret etmenizi şiddetle tavsiye ederim. Erivan’daki bir sonraki çıkışınız için, şehrin en sevdiğim noktalarından birkaçına gitmenizi öneririm. Diğer reklamlar, internette kumarhane oyunlarının keyfini çıkardığınızda, gerçek gelir bahisleri için çevrimiçi kumarhaneye sahip olmak için sorunlar kazanabileceğiniz bir taahhüt programıdır, bu da ekstra krediler almak için takas edilir. Ayrıca, özel onurlar kazanmanız için Bonus Kontrollerine bir göz atın, ayrıca internet kumarhanesi hesabınızda oturum açtığınız 24 saat boyunca geçerli olan günlük bir uyum ekstrası da vardır. Daha da iyisi, ana davetli teklif olarak, en iyi çevrimiçi kumarhane gerçek para portlarından birini kullanarak günlük on dönüş keşfedeceksiniz, sadece bir milyonluk statik bir jackpot ile – bu dönüşler genellikle ilk para yatırmanızda tetiklenir.

Ancak, doğal olarak yeni anıta gitmenizi ve yeni Soykırım hakkında daha fazla bilgi edinmenizi şiddetle tavsiye ediyorum çünkü yeni kayıtlar ve hatta bugünün çıkış durumu üzerinde dramatik bir etkisi oldu. En yeni Cascades’in yakınında birçok farklı kafe ve Temurnots (yukarıda bahsedilen) gibi çok güzel yemekler var ve lezzetli şaraplar ve harika Tay yemekleri sunan harika bir set olan Wine Republic var.Ancak, ben genellikle bahar mevsimini severim ve Erivan’ın içindeki geziyi beğenebilirsiniz, bu nedenle her iki mevsimde de gitmenizi şiddetle tavsiye ederim. Erivan programı genellikle şehrin en çok kullanılan noktalarından bazılarını en sevdiğim metropol alanlarıyla, ayrıca yemek, barlar ve Erivan’da yapabileceğiniz diğer şeylerle yeni Kafkasya’dan dolayı ilgilenen site ziyaretçileri için harmanlar. Güvenli ve güvenli bir ekosistem içinde bir dizi kumarhane oyunu ve promosyonunun tadını çıkarın. Birçok üstün liman, canlı çevrimiçi kumarhane oyunları, blackjack ve rulet ayrımları sunuyoruz.

Pinco apk

Erivan programı için ek püf noktalarınız varsa, lütfen aşağıdaki ifadelerde paylaşın! Şehirde atabileceğiniz en sevdiğiniz adımların tam olarak ne olduğunu öğrenmek istiyorum! Benim en sevdiğim konu, Erivan’ın muhteşem gün batımlarını izlemek için güçlü bir yer olması. En yeni 14th Floor Resorts’un, metropolde kalınabilecek en büyük kentsel merkezlerden biri olduğuna inanıyorum.

Republic Rectangular, Erivan’daki en çok tercih edilen yerlerden biridir ve günleriniz boyunca sürekli olarak düşeceğiniz bir alandır. Devasa ve kilitsiz dikdörtgen, 1924’te Alexander Tamanian tarafından yaratıldı ve Erivan’daki en büyük her şeyin, örneğin Ermenistan’daki 2018 Trend’in en yeni merkez üssü oldu. Burada birkaç teknoloji insanı ve kilitsiz düşünceli tasarımcı, kendi başlarına birçok özgürlük alanı yaratmak için topluluğunuzdaki muhtemelen en eskilerden biri olan bir ülkede işbirliği yapmayı seçti.Kişisel olarak Instagram’ınıza işaretlenmiş, kendimi bir görüş nesnesi olarak sunulmuş olan görüntüleri inceliyorum. Claudia Rankine’den Resident adlı bir kitapta, Judith Butler’ın kodu tehlikeli kılan şeyden uzaklaşma yolunu anlatıyor. Onlara söylediği gibi, Butler tepki veriyor, “Gerçekten oluşumuz bizi bir başkasının en yeni hedefine maruz bırakıyor.

Erivan’dayken hayati önem taşıyan konu Tsitsernakaberd’den Ermeni Soykırımı anıtına gitmektir. Yakın mesafede, yazın dolup taşan ve yerel halkın kasaba hayatının tadını çıkardığı büyük bir çeşme kasabası olan Kuğu Gölü yer almaktadır. Cumhuriyet Meydanı’nın yanında keşfedilen yeni Moskova Sineması’nın beş tiyatro yeri vardır ve güçlendirmenin doğu tarafında bir de açık gökyüzü tiyatrosu vardır.

Pinco apk

Eğer siz de mutluysanız, en iyiler hakkında inanılmaz görüşler alacaksınız. Orada, Ermenistan’ın yirminci yüzyılın başlarında yaşadığı en son trajik geçmiş hakkında kısa vadeli daha fazla bilgi verebilecek bir sanat galerisi var. Cascades’in içinde bir dizi yürüyen merdiven ve Cafesjian Museum out of Ways adlı mükemmel bir müze var. Yepyeni Cascades nefes kesici ve Erivan’daki en sevdiğim şeylerden biri, özellikle de Ararat’ın en iyisinden iyi bir katil manzarasını alırsanız (ve bu her zaman olmaz – ancak, eğer olursa genellikle kafanızı uçurur). Daha kısa yemeklerine (Ermeni ‘tapas’ diyebilirsiniz) bağlı kaldığımda, orada hiç kötü yemek yemedim ve gerçekten oraya gitmekten zevk alıyorum çünkü nostaljiyi geri getiriyor. Temurnotlar en son Cascades Advanced’de yer alıyor ve ‘Temur’s Dish’ adı verilen bir tarifle tanınıyorlar. Bu tarif, siyah bir tavada servis edilen ve içinde kızarmış sosis ve patates bulunan bir yemek.

Burada Gouroo’da yemek yemeyi öneririm, inanılmaz Ermeni içeceğinin yanı sıra salatalardan sağlıklı, doğal yiyecekler sunan dikkatli bir kafe, böylece balık tutabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Yeni Erivan Operası, etraftaki en iyi anlaşılan evlerden biri ve sadece ekten inceliyor olsanız bile, Erivan programınızda kesinlikle olmalı (Gerçekten oraya gidiyorsunuz, utanç verici). Ayrıca bölgesel bir kahve arıyorsanız, Erivan’daki en iyi kafelerden biri olan İtalyan’a sahipsiniz, bir kapuçino içmek için (en seçiciyim ve bu set benim onayımı alıyor).

Taze çılgın çatı katı yaratıldı ve Attach Ararat’tan yepyeni büyük küçülen zirveler gibi hissetmek için inşa edildi. Rossiya Tiyatrosu, Sovyetler Birliği’nin karışmasından sonra terk edildi ve er ya da geç, alan bir alışveriş merkezine dönüştü. Ermenistan’ın Hristiyanlığın doğum yeri olduğuna çok inanılıyor. Bu nedenle katedral hala tüm ülkenin en büyüğü olarak duruyor, bu nedenle Ermenistan’da ziyaret edilebilecek en iyi şehir merkezlerinden biri ve Erivan’ı tek başınıza ziyaret etmeyin. Kanyonun içinden Hrazdan Nehri akmaktadır ve kasaba Sovyet yıllarında popüler ve temiz bir yerdir.

Recent News